20090818


Bara för att jag har världens bästa pojkvän och inte ni! Avensjuka och omogna, töntar och idioter. Haha, ni kan aldrig ta Anders ifrån mig för vet ni vad.. ingenting kommer att kunna förstöra det Anders och jag har!


Kikade runt på Martin Koch idag och träffade min ansvarslärare. Trevlig dam, men väldigt virrig. Jag trivs redan fast jag inte träffat klassen, men inte ska det vara nå problem. Jag har ju trots allt Dan och Linnéa..!
Under hela dagen idag har jag blödit näsblod lite till och från, det har varit jobbigt då det bara forsa rakt ut över min mat. Inte så vidare trevligt med tanke på att det var en kebabtallrik som gick till spillo.


Lördag den 15, matchen emot Borlänge div.1

En skit bra match med väldigt högt tempo och mycket boll-innehav. Matchen var aldrig tråkig utan både Borlänge och vi (Långshyttan) bjöd på en massa vassa och fina uppspel.
Det var mycket kroppskontakt under hela matchen med flera närkamper som slutade väldigt bra. Det var hårt hela tiden och matchen slutade 0-1 till Borlänge.
Min insats under matchen var super bra och jag fick göra flera "tv-räddningar". Efter matchen fick jag väldigt mycket beröm av Borlänges båda tränare och publiken! =)
SÅ nu är det bara att suga in sig allt och fortsätta att träna som jag gjort och hoppas på att det blir fler matcher! (Y)


RSS 2.0