Torsdag 23 Juli 2009


God kväll härliga läsare!

Jag får börja min blogg med att framföra att jag är i Skåne på semester med familjen. För att precisera mig så är jag i Lund och bor på ett litet och tråkigt hotell. Sängen som jag får sova i är i uselt skick och min rygg säger åt mig att byta säng för guds skull. Men man får inte klaga när frukosten är gudomlig och personalen är trevliga. Moder natur har även gett oss tur med vädret för en gångs skull, idag var det nämligen 28 grader vid lunchtid och solen stekte på som aldrig förr.
Igår handlade jag i alla fall två par shorts, ett par vita umbro och ett par svarta umbro. Jag var nöjd med gårdagens shoppande men saknade fortfarande något att handla till Anders.. Någon som har något förslag!?
Idag har jag inte inhandlat mig någonting men har tittat på lite olika saker. T.ex. ett joggingställ så jag kan följa med lilla Anders ut och springa när han är på humör. Ett par svart/vita Adidas shorts fick jag nästan med mig ut ur affären men mina föräldrar var lite snåla när min bror fick ett par shorts för 500 kronor!? Ush och fy!
Imorgon blir det nog att ta tåget till Köpenhamn och gå på stan om det inte regnar allt för mycket.

Jag vill även framföra att (som ni kanske vet) jag saknar Anders! Jag skulle inte klara semestern utan att få prata med dig varenda dag! Puss på dig <3



Nu ska vi ut på stan och äta lite god mat, ha en super bra kväll alla mina läsare så hörs vi av vid nästa uppdatering!


Mooooen #93

090716/090717

Du kom in genom dörren och jag kände en enorm glädje komma rakt emot mig och slå sig in i mitt hjärta. Jag kände din närvaro och dina ögon emot mig. Jag insåg vad jag hade att göra med, världens mysigaste kille väntade på mig. Jag hörde hur snacket gick och ögonen som tittade men jag visste att du var här för min skull. Det var något speciellt med dig, det visste jag ända från början. Du var så snäll och underbar, ja du hade allt jag önskade mig. Jag tittade på dig i smyg hela tiden och klockan gick fortare och fortare. Jag kände hur jag bara ville att träningen skulle sluta så att jag kunde få prata med dig. Där låg du på bäken, så otroligt vacker och gullig. Jag hörde din röst och sen fall jag in i drömmarnas land. Gud vad lycklig jag är, gud det var den bästa kvällen jag varit med om. Jag kan inte sluta att tänka på dig, på dina ögon som bara tittade emot mig. Hur du pratade och jag insåg att det var mig du pratade till. Promenaden med dig var oändligt skön, sen slutade det med en rundtur i ditt hus. Du hade ett så fint rum, allt var så himla prydligt och snyggt. Sen gick vi hem till mig, med gropen i halsen presenterade jag dig för mina föräldrar och sen gick allt som smort. Dagen avslutades med en härlig, gosig och alldeles mysig kram. Snacka om att den värmde i mitt hjärta <3

Tack för den alldeles underbara kvällen Anders Plyhm, det var verkligen speciellt. Hoppas jag får träffa dig fler gånger och jag kommer att sakna dig nu när jag far iväg på semester!

Men nu ska jag hoppa till sängs, är otroligt trött och längtar till två saker imorgon:
- Bio med bror, mamma, kusin och Fredde
- Förhoppningsvis träffa Anders! :)

P.S Jag älskade verkligen din tatuering!


090716

Nur är uppdateringen väldigt dålig, men jag har i alla fall bra nyheter. JAG ÄR GLAD! Jag har varit glad hela dagen idag och det finns bara en person som kan ta åt sig äran och han vet vem jag menar!

Jag uppdaterar imorgon när jag inte är lika trött.. så vi ses !

P.S    I love you <3



RSS 2.0