20090930

Det verkar så lätt, att bara stöta på
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån. Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på
Jag ser på dig, och du ser på mig
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig
Jag vill känna din kropp emot min...
När vi två blir en...

<3



Darling, du är underbar. Det är bara att förstå, du är bäst i mina ögon. Allt du säger, det gör mig glad. Att bara få vara din vän är helt underbart, men något inom mig vill mer än så.. Och jag hoppas att du känner det samma. För någonstans där inne så hör vi ihop du och jag, vi är precis likadanna du och jag!
Jag kommer aldrig att sluta att gilla dig, för du är den du är och du försöker inte vara någon annan kille än vad du är.
Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag snart får träffa dig för det är det enda jag tänker på just nu. Du är det ända jag tänker på just nu!
Lova mig, att alltid vara med mig vart jag än går!


Onsdag igen. Träningledig idag, obeskrivligt skönt att bara vara hemma och chilla med läxboken i handen. Ligga i soffan och dricka en kopp varm choklad, äta en macka och bara kura ner sig under filten och mysa. Såklart så hade det varit ännu trevligare med lite sällskap, men man kan ju inte alltid få det man vill ha =)
Idag så fick jag även tillbaka mitt matteprov, jag är glad att det gick som det gick.. för det gick jävligt bra!
Vi hade även kemiprov idag på morgonen, jag hoppas att resultatet blev bra eftersom det känndes bra!

Torsdag imorgon, 2 läxförhör och sista innebandy träningen inför seriepremiären på fredag! Snacka om att jag sitter och taggar inför den matchen, men så blir det även derby emot Hedemora på söndag.
Kom gärna och kika i vasahallen kl 13? om ni är sugna, och så klart så måste ni hejja på de svart/vita brudarna =)

Nu ska jag titta vidare på Greys och sedan kika lite på engelska läxan och även dra på ett Andra Avenyn avsnitt på datorn. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag ska ha :)

Jenny Moen #93, TE1


<3

Underbar dag, med underbara vänner. Allt har gått som smort, matte provet gick bra och nu är det bara kemiprovet imorgon som man behöver vara nervös inför... jag kan ingenting ^^
Haft en ganska så lugn dag idag med 1 prov och några slappa lektioner.

Hela dagen har jag tänkt på dig, du har funnits där i mitt huvud och gett mig tankar och förhoppningar. Du har återigen gett mig liv, du har gjort mig så himla glad igen!
Jag kan inte säga vem du är, för det kommer att vara hemligt . Det är bara jag som kommer att veta att du finns i mitt hjärta, att jag gillar dig mer och mer för varje gång jag tänker på dig. Alla tankar jag har om dig, och förhoppningar om att det kanske blir du och jag en dag. Men vem vet, kanske jag bara hoppas på för mycket?
Mitt hjärta, ligger i dina händer och väntar på att bli omhändertaget av dig, den varmaste killen jag känner. Den mest känsloladdade och underbara killen jag känner.
Allt som finns i mitt huvud kopplar mig bara till dig, alla bilder som jag tar upp varje sekund.. de är på dig!
Jag fattar inte hur jag kunde fästa mig så mycket vid dig, vid dina ögon som bara tindrade och läpparna som rörde sig och pratade till just mig. Nu vet jag, nu vet jag att jag betyder något för dig..
Du är underbar, puss på dig! <3

20090924

 

Snart är det match igen, och jag längtar som bara fan!

Idag är det torsdag, vilket betyder att jag haft ett feting svenskaprog i grammatik som gick väldigt bra, efter det CAD prov och det gick mindre bra. Men men, man kan väl inte alltid lyckas?
En bra dag som avslutades med en bra träning och ett positivt tänkande eftersom det är laserdoome imorgon med tjejerna, och på lördag är det match emot Alba!

Mina träningar har väl sett ganska så hyfsade ut nu på senaste tiden. Har inte så jätte mycket i huvudet och kan på så sätt koncentrera mig på innebandyn och mitt spel.
Idag på träningen var vi runt 20 utespelare och 3 målvakter, roligt som bara fan och då blir man så himla peppad till att komma och träna med brudarna.

Förövrigt så känner jag en vilja att lyckas nu för tiden, det var det som saknades under min "tuffa" period under starten av innebandy säsongen. Jag kännde inte det där lilla extra att åka på träningen och jag kännde inte spänningen av att komma in i hallen med ett full-peppat lag och publik i hela hallen som är där och tittar på oss. Jag kännde inte det där extra pirret i magen när matchen blåstes igång utan det var mer än suck och sen försöka att göra så gott det går.
Vi har även fått en målvakts tränare som heter Peter. Han är otroligt duktig och nu får vi målvakter göra fler övningar som är anpassade efter oss och det känns så himla bra att äntligen bli tagen på allvar som de flesta kanske inte gör med målvakter.
Jag är i alla fall nöjd med veckans 3 träningar, jag har kämpat på och jag har verkligen försökt. Reserv till matchen på lördag men vafan, man kan ju inte alltid vara bääst ;)
Nu känner jag i alla fall att MOEN är tillbaka och ska behålla sin titel som "Årets spelare"!

Nu ska jag titta till min bränning för att få undertexter till mina filmer. Dock så går det segt, men hoppas på att de blir klara snart.
Engelska glosor tills imorgon occh NV1 har fotografering, så då kan man gå dit och kika lite =)

BTW, vi i TE1 fotograferade oss i tisdag, och fifan.. värsta kortet på fler år, fan kommer ju att bli utskrattad av de som tittar i skolkatalogen.
Men enbildsporträttet blev super bra och jag är super nöjd, hoppas på att kusinen får ett lika bra kort som mig! =)


Godnatt alla härliga läsare, hoppas ni får en god natts sömn ...

xxx

Jenny Moen

 


20090912

Konstigt att man känner sig så underlägsen, så utnyttjad och så sviken....

Jag känner verkligen för att ge denna vecka tummen upp, ja tummen upp x2. Det är så trevligt att träffa sitt ex precis varje dag i skolan och på bussen hem. Det verkligen lyfter upp min dag att se hans ögon vimla omkring och bara sucka så fort han får syn på mig. Det får mig att känna mig speciell...

Tur att det finns annat i livet som hjälper när det är tungt, mina vänner.. Känner verkligen för att lyfta fram dom och berätta hur mycket jag älskar dom, hur speciella dom är i mitt liv.
Jag säger inte så ofta vad jag tycker eller tänker. Jag brukar heller inte säga hur mycket folk egentligen betyder för mig. Men något speciellt finns det med mina vänner, det går bara inte att förklara.. men bra är det i alla fall :)

Förövrigt så har det varit en lugn skolvecka med typ 1-2 prov, men en sju helvettes med läxor. 50 engelska glosor och sen flera tyska glosor. Matte läxor hit, och so läxor dit. Jag känner verkligen att jag tagit rätt linje när jag får sitta vid datorn och göra det som jag är bäst på: Att köra CAD och WORD.

Så här ser nästa vecka ut för min del:

Måndag: 8.45-16.10 skola, 17.15-18.30 innebandyträning 00/01, 20.00-22.00 träningsmatch mot Borlänge div.1

Tisdag: 8.45-16.15 skola: Tyska läxa, dataprogramerings prov, so läxa in, 19.30-21.15 innebandy träning

Onsdag: 8.45-16.15 skola, LEDIG!

Torsdag: 8.45-16.15 skola, 19.30-21.15 innebandy träning

Fredag: 8.45-16.15 skola, 17.30-19.00 innebandyträning 00/01


Visst slutar jag otroligt tidigt i skolan? ... jag tycker att det är hemskt att sluta kl 16.15 på en fredag, det är liksom droppen....
Förövrigt så trivs jag, ja .. förutom att jag , ja ni vet. Jag behöver inte säga så mycket mer =)

Nej nu ska jag hoppa till sängs, ska ta och gosa ner mig bredivd nalle och ge han en fet kram. Hoppas ni kommer att sova lika gott som jag tänker göra ! :)

Godnatt, puss!

20080903


Först och främst vill jag tacka Johanna Ragnarsson för denna underbart fina design på min blogg, Taack! <3

Näst sista skoldagen för den här veckan har precis passerat. Jag är väldigt trött som vanligt, men ändå ovanligt glad. Faktiskt när jag tänker efter så mår jag väldigt bra idag! :)       Nu sitter jag här och funderar över min karriär som idrotts-tjej... jag vet inte, det känns som om att det är lite för mycket just nu med skolan och allt. Men jag tyckte att träningen idag gick bra och jag skötte mig väl godkänt iaf! Mycket skott-träning blev det occh mitt ansikte känns som en enda stor bula efter gårdagens fotbolls match. Nu har jag en matte läxa på 15 tal och en So-uppgift kvar att göra som ska vara inne tills imorgon.

Jag har väldigt lite inplanerat denna helg och det är så himla skönt att få ha en match fri helg, det går bara inte att beskriva.
På lördag ska jag stå i Cafeterian med Cissi och sen på söndag ska jag gå på en heldags ledarkurs med Lina Dahlström och Linnea Eriksson. Jag ska ju faktiskt träna ett innebandy lag iår och det ser jag verkligen fram emot!

Nej nu ska jag titta lite på matten och sen ska jag göra so:n och sen gå och lägga mig. Jag måste upp extra tidigt imorgon och packa alla saker till skolan! :)

                                                          Godnatt alla härliga läsare!


Uppdatering på G!


Helloj!

Nu är jag tillbaka vid bloggarnas himmelrike!
Jag har väl haft ganska så fullt upp på senaste tiden med allt som har med skolan och vänner att göra. Jag får säga att jag tycker att teknik är roligt, även fast man går med ovänner. Man kan ju inte altid få det bästa.
Blev även klar med min SketchUp modell till mitt hus, jag blev faktiskt oväntat nöjd över hur slut resultatet blev efter den tveksamma och ändrade ritningen.
Nu har vi börjat med att kika lite smått på AutoCad 2009, vårat riktiga program som vi ska jobba med i 1:an, även kallad 2D Design.

Jag vill även påpeka att jag har spelat väldigt mycket innebandy på senaste tiden och det kanske börjar gå lite utför nu. Jag hoppas att sugen kommer tillbaka snart så jag kan få den extra kicken vid matcherna och att jag kan peppa upp laget som dom alltid gör med mig. Men det är inte lätt när det är svårt..

Förövrigt så har jag väl haft en ganska så lugn vecka eftersom vi bara gått 2 dagar av denna vecka. Men vi har diagnosiska test nästan varje dag i varje ämne och det är väl lite smått jobbigt. Men jag kan väl inte klaga, bara att bita ihop och kämpa på!
Idag var jag och Josefina ut och fikade på Wienerkonditoriet och det var väldigt gott. Vi väntade nämligen på bussen i 1,15 h som vi får göra varje tisdag.

Imorgon är jag även ledig ifrån skolan, eller ja halft ledig. Jag har en ynka liten lektion på eftermiddagen kl 15 som varar i 1h och sen får jag åka hem igen. Bussen kommer till Hdm kl 13 så jag får vänta i 2h på att lektionen ska börja, jag kan väl inte påstå att jag är speciellt sugen men vafan.. jag är ju ledig resten av dagen innan bild-lektionen! :D

Fan det blev en tråkig uppdatering idag, men jag ska fortsätta lite smått allt eftersom att jag läst klart min uppföljare till En annan sorts kärlek. Den nya boken ÄNKLIGEN och den är minst lika bra. Jag måste faktiskt rekommendera dessa böcker för er som gillar att läsa lite mer romantiska böcker och jag lovar, man fäller tårar hela tiden för den är så sjukt sorglig och bra! :)

RSS 2.0